Aj II. športový piatok máme za sebou.

A veru bolo sa na čo pozerať. Chalani zo športového klubu STEELERS CASSOVIA si pre návštevníkov hlavnej ulice v piatok 16. augusta pripravili zaujímavý program, ktorý zaujal väčšinu okoloidúcich.

Tvrdý dril a tréningové aktivity si návštevníci námestia pri Urbanovej veži mohli vyskúšať a zažiť tak tvrdosť naj kontaktnejšieho športu na vlastnej koži. Zapájali sa nielen mladí ale aj staršie ročník. Ak ste si chceli hodiť šiškou na cieľ, zatrénovať si s figurínou "Irenkou" ako ju interne volajú členovia Steelers Cassovia a tiež na tréningový drill sa muselo čakať.

Chalani sa predstavili svojou tvrdosťou, obratnosťou, presnosťou. Odviedli tiež skvelú prácu s deťmi aj dospelými, ktorí sa nehanbili a zapojili sa do tréningu.

Veríme, že sa členstvo v klube rozrastie o nových záujemcov o tento na naše pomery netradičný ale o to zaujímavejší šport a od novej sezóny budú Steelers figurovať v Národnej lige. Za tento výkon, ktorí podali v piatok by si účasť v najvyššej Slovenskej súťaži určite zaslúžili.

Okrem prezentácie amerického futbalu sme opäť využili atrakcie od nášho partnera ZABAVKA.SK . Radosť z zorbingových lôpt mali najmä tí najmenší.

Užasnú atmosféru dotvárali priatelia z DJ CAMPu. 

Ďakujeme všetkým, ktorí sa na organizácií podieľali a pripravili takúto skvelú ochutnávku Amerického futbalu pre Košičanov a návštevníkov centra mesta.

Video reportáž:

www.facebook.com/telketv/

Fotogaléria:

Napísali o nás:

  1. www.kosicednes.sk

#steelerscassovia #americkyfutbal #kosice #hlavnaulica mirovacula

GIVE A REPLY