V čase dištančného vzdelávania  sa prerušil deťom ich zvyčajný režim, pričom v online priestore strávili neskutočné množstvo hodín. Treba uznať, že pravidelná fyzická aktivita čistí hlavu, posilňuje imunitný systém a udržuje deti v kondícii. Kolektívny šport a s ním spojené sociálne väzby predstavujú dlhodobý prínos pre duševné zdravie športovca. To všetko nám, žiaľ, COVID obmedzil na niekoľko mesiacov. Dlho očakávanou pozitívnou správou pre našu športuchtivú omladinu bolo nedávne uvoľnenie opatrení, ktoré rozviazalo ruky športovým klubom, trénerom a aj ich zverencom.

Aj my v Young Angels Academy si veľmi dobre uvedomujeme potrebu prinavrátenia športu deťom. Preto v rámci aktuálnych možností spúšťame nábor a otvárame prípravky, aby aj vaše dcéry, alebo vnučky mali možnosť vyrastať s logom klubu nielen na hrudi, ale aj srdci. Našim prvoradým cieľom je prispieť prostredníctvom športu k osobnostnému vývoju a budovaniu dôležitých hodnôt, akými sú kolektívny duch, solidarita, tolerancia, či fair play. Prostredníctvom svojich skúsených a vyškolených trénerov budujeme  odmalička vo vašich deťoch lásku k športovaniu a vášeň pre basketbal.

V basketbalovom klube Young Angels Academy máme zastúpené všetky vekové kategórie. Neodmysliteľnou súčasťou našej práce sú aj prípravky a ich neoficiálne "súťaže" – Baby Basketbal a Mini basketbalová liga (MBL), ktoré čakajú na svoje spustenie hneď ako to situácia dovolí. Počas dvoch letných termínov (5. - 9. 7. a 12. - 16. 7.) pripravujeme  už tretí ročník Basket Kemp-u, počas ktorého formou denného tábora ponúkneme deťom možnosť začať sa hýbať a naštartovať možno aj svoju hviezdnu športovú kariéru.

Nové mladé "anjelky" (narodené po 1. januári 2010) sa do klubu Young Angels Academy môžu kedykoľvek prihlásiť, pričom zástupcov klubu môžu kontaktovať buď telefonicky na čísle 0907 418 544, alebo e-mailom na adrese info@youngangels.sk.

GIVE A REPLY