Dobrý deň, dovoľte, aby sme sa na začiatku predstavili. Sme partia mladých ľudí, ktorá sa venuje športu a organizovaniu športových podujatí pre verejnosť. Radi by sme Vám v krátkosti predstavili úplne nový, v celej Európe málo známi druh športu, ktorý propagujeme. Volá sa Archery Strike, vznikol v Austrálií a na Slovensku sme jediní kto organizuje takzvané Archery Strike športové eventy.   Tento atraktívny šport kombinuje prvky vybíjanej a lukostreľbyArchery Strike pripomína aj paintball, kde na rozdiel od farebných guličiek, hráči rozdelení do dvoch tímov po sebe strieľajú z lukov šípmi, ktoré sú kvôli bezpečnosti zakončené mäkkými, penovými vankúšikmi. Aby toho nebolo málo, táto hra má tak ako aj ostatné športy svoje pravidlá a počas súťaže prítomného rozhodcu.   Vieme zabezpečiť kompletné riešenie hry Archery Strike a to konkrétne: rozostavenie ihriska, prekážok, terčovníc, vypožičanie lukov, bezpečných šípov, bezpečnostných masiek a ostatných chráničov. Po celú dobu je prítomný náš človek, ktorý oboznámi hráčov s lukostreľbou, taktikou, pravidlami hry a bezpečnosťou a zároveň je rozhodcom.

Pre tých najmenších a nie len pre nich máme zároveň prichystanú špeciálnu nafukovaciu terčovnicu – Archery Strike Hoverball – hráči majú za úlohu vystreliť z nej štyri levitujúce, voľne vo vzduchú sa pohybujúce loptičky. Taktiež upozorňujeme, že nikto na Slovensku takýto úžasný terč nevlastní a každá párty, event alebo team building bude s ňou výnimočný.

Archery Strike Event, či už súťažná hra, alebo Hoverball (levitujúce loptičky) je nový, nenásilný, nenáročný, prostoduchý šport prístupný úplne pre každého a mimoriadne vhodný všade tam, kde chcete zažiť kopec ešte neobjavenej zábavy. Rodinné oslavy, dni otvorených dverí, firemné akcie, team building a iné slávnosti.

Ponúkame tiež možnosť zdokumentovania každého podujatia digitálnym fotoaparátom, alebo nakrútenie profesionálneho videa GoPro kamerami.

Adresa

Ulica: Ortáše 81

Kontakt

web:  www.archerystrike.sk

e-mail: info@archerystrike.sk